Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 10-12 iunie 2021 un eveniment dedicat comunității absolvenților UBB. Scopul UBB Alumni Days este acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de revedere, reconectare, de împărtășire a experiențelor din anii studenției și de destindere împreună cu familia în locurile preferate din studenție.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online. Pe parcursul celor trei zile, absolvenții vor putea să participe la Gala Alumni, la prezentări de tip AlumniTalks, la activități interactive virtuale și să beneficieze împreună cu familia, de intrare liberă în Grădina Botanică și Parcul Babeș (Iuliu Hațieganu), sâmbătă 12 iunie. 

PROGRAMUL ZILEI DE JOI

18:00 – DESCHIDERE OFICIALĂ (Aula Magna)
Cuvânt de deschidere: 
Prof. Univ. Dr. Psiholog Daniel DAVID, Rector UBB 
Conf. Univ. Dr. Alexandra MUȚIU, Prorector UBB

UBB TALKS
Prezentarea a 4 prelegeri de tip TEDx, din partea absolvenților Universității Babeș-Bolyai.

GALA “ALUMNI DE ONOARE” 
Gala Alumni Days  va include premierea, pentru merite deosebite, a unui absolvent pentru fiecare facultate componentă a UBB.

*  Evenimentul va fi transmis în direct. 

PROGRAMUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ

09:00 – 18:00 Intrare liberă pentru toți absolvenții universității, împreună cu familiile lor în: Grădina Botanică Alexandru Borza și Parcul Iuliu Hațieganu.