Andrei Nicolae Sima

Administrator & Co-Founder at Pro GIS Solutions

Domnul Andrei Nicolae SIMA este co-founder PRO GIS Solutions și PRO SCAN Solutions. Dublu licențiat al Facultății de Geografie, atât la nivel licență: specializările Hidrologie-Meteorologie și Măsurători Terestre și Cadastru, cât și la nivel masteral: specializările Resurse și Riscuri în Mediul Hidro-Atmoferic și Geomatică, Domnul Andrei Nicolae Sima s-a evidențiat încă din timpul studenției prin perseverență și constanță în studiu. S-a remarcat prin claritate, organizare și viziune în cadrul proiectelor și în contexte de studiu teoretice sau pe teren. După absolvire, domnul Sima a ocupat mai multe funcții de execuție în cadrul unor companii românești și străine, evoluând până la poziția de Team Leader. Din 2015 este co-fondator și administrator al companiilor PRO GIS Solutions și PRO SCAN Solutions. Prin prisma domeniului de activitate a continuat colaborarea cu Facultatea de Geografie prin stagiile de practică desfășurate cu studenții și masteranzii facultății, prin practica antreprenorială cu doctoranzi și post-doctoranzi ai UBB, prin organizarea unor ateliere ale facultății cu mediul privat și mai ales prin cooptarea absolvenților de geografie în cadrul companiilor gestionate, companii cu preocupări în domeniul științelor geo-spațiale.  

Considerăm că întreaga activitate a absolventului nostru, exprimă, prin atitudinea sa față de tot ceea ce îl înconjoară, un exemplu de putere de muncă, profunzime și corectitudine, precum și o puternică dedicare pentru domeniul științelor geo-spațiale, devenind un model de urmat pentru orice student.  

Îl asigurăm de admirația și gratitudinea noastră, invitându-l să accepte premierea în cadrul Galei Absolvenților UBB, acesta fiind un moment în care se întâlnesc puterea sa de muncă cu recunoștința, admirația noastră și bucuria a a-l fi avut ca student.