Marko Ștefan

Jurnalist de profesie, a lucrat la Europa FM, România Liberă și Prima TV, RISE Project. Este cofondator al Casei Jurnalistului și coordonator al Inclusiv, o comunitate de jurnaliști independenți
Stefan Mako a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în anul 2009, după care a urmat masteratul Producție media, timp în care a avut o implicare activă în programul UBB Radio. Imediat după finalizarea studiilor, și-a început cariera la Europa FM, după care a continuat la România Liberă și Prima TV. În anul 2012, a fost cofondator al Casei Jurnalistului, o comunitate de reporteri independenți. În prezent, Ștefan are o activitate jurnalistică foarte bogată: „Am scris despre persoane fără adăpost și consum de droguri, boli și închisoare, gaze de șist, am fost pe drumul refugiaților, din Grecia până-n Germania, apoi în Siria și Irak. Din 2014, sunt membru RISE Project, o comunitate de jurnaliști, programatori și activiști, care investighează crima organizată și corupția care afectează România și țările din regiune”, spune Ștefan.
In prezent, Ștefan este coordonatorul “Inclusiv” si se ocupă de viziune, strategie și treburile curente ale publicației.