Horațiu Oliviu Buzgău

CEO & Fondator Allu

Domnul Buzgău este absolvent al programului de licență Administrarea Afacerilor (în anul 2019) și al programului de masterat Administrarea Afacerilor (în anul 2021) din cadrul Facultății de Business, iar în prezent este doctorand în cadrul Școlii Doctorale Comunicare, Relații Publice și Publicitate – domeniul de studiu: Marketing. 

Împreună cu o echipă dedicată, domnul Buzgău a pus bazele brandului Allu, care vizează implementarea din punct de vedere practic a conceptului farm-to-fork, în zona producției, colectării, procesării și comercializării alunelor de pădure certificate ecologic, dar și a produselor pe bază de alune. Totodată, oferă sprijin și consultanță de specialitate pe partea de antreprenoriat și management, respectiv atragerea finanțărilor nerambursabile atât europene, cât și naționale, în cadrul grupului Agrind, actor relevant pe piața agribusinessului prin prisma derulării unor operațiuni complexe, atât în zona de producție, cât și în cea de procesare. De asemenea, prin intermediul proiectelor sale, domnul Horațiu Buzgău a atras finanțări europene, activitatea sa fiind ghidată de principiile sustenabilității, durabilității, responsabilității sociale, dar și cele privitoare la economia circulară.  

În prezent, ocupă poziția de vicepreședinte în cadrul Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Satu Mare, afiliat Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, urmărind implicarea, și totodată, creșterea societății antreprenoriale sătmărene, prin furnizarea de know-how și mentorat constant start-up-urilor, dar nu numai. În egală măsură, domnul Buzgău este implicat și în zona de public speaking, participând activ la diverse evenimente, conferințe, simpozioane și workshop-uri, în vederea creșterii gradului de conștientizare în rândul  tinerilor, studenților, mediului antreprenorial local, județean și național, prin furnizarea de informații și norme de bună practică, descoperite atât prin cercetări academice, cât și a schimburilor de experiență din străinătate.     

Domnul Horațiu Buzgău a dovedit de nenumărate ori, prin acțiunile întreprinse și a proiectelor implementate, că este ambițios, implicat, dăruit, perseverent, consecvent, altruist și nu în ultimul rând, solidar.