EMBA la Cluj-Napoca în colaborare cu University of Hull

Programul internațional EMBA al Universității Hull din Marea Britanie este organizat în Cluj-Napoca exact la fel ca în Anglia, Singapore, Hong Kong, Bahrain si Oman. Proiectul școlii de business este demarat la inițiativa Universității Babeș-Bolyai, cu sprijinul direct al unor companii reprezentative din Romania, ca un exemplu de cooperare între mediul academic și cel de afaceri în beneficiul viitorilor studenți și al comunității. Având în centru un program de anvergură internațională – Hull Business School – alianța strategică între Universitatea Babeș-Bolyai și marile firme va permite viitorilor absolvenți acces atât la cunoștințe academice, cât mai ales la un nivel excelent de experiențe practice.

Gândeşte global; acționează local: bazându-se pe o tradiţie de excelenţă, acest parteneriat aduce studiul mediului de afaceri global la Cluj-Napoca şi conectează studenţi într-un mediu executiv global. În cadrul acestui program, rolul filantropic al comunității de afaceri asigură relevanța modului de predare, a forţei de muncă, facilitează oportunitățile de socializare şi se bazează pe ceea ce Universitatea Hull numeşte “Gândire Conectată”.

Pentru facilitarea unei experiențe de neuitat pentru studenți, UBB a creat în mod special o asociație nonprofit – UBB-EE – al cărui unic rol este gestionarea din punct de vedere administrativ și logistic a derulării excelente a programului. A fost cooptat în echipă Dr. Andrew Taylor – antreprenor, consultant de management și alumni al Hull University – a cărui misiune este dezvoltarea dialogului și parteneriatelor între școala EMBA și mediul de business românesc și internațional.

Mai multe detalii puteți afla accesând http://ubbee.ro/wp-content/uploads/2014/10/brosura_ubbee_web.pdf.